dijous, 20 de setembre del 2012



Premi Fundació Orfeó Manresà 2012
A composicions corals en català, originals i inèdites

La convocatòria va dirigida tothom que pugui desenvolupar composicions corals en català, originals i inèdites. L'obra premiada passarà a formar part de l'arxiu musical i serà interpretada per l'Orfeó Manresà. Si desitjes participar-hi llegeix amb atenció les bases de la convocatòria, que s'indiquen a continuació.

Bases
1. El premi, dotat amb 600 euros (impostos inclosos) per la Fundació Orfeó Manresà, s’adjudicarà a la millor composició coral en català original i inèdita.
2. La cançó pot ser a l’uníson, harmonitzada a dues, tres, quatre o més veus o en forma de cànon; en cap cas no haurà de dur acompanyament instrumental.
3. La lletra de la cançó ha d’ésser escrita en català.
4. No és condició imprescindible que la lletra de les cançons sigui original.
5. La proposta premiada entrarà a formar part del repertori de l’Orfeó Manresà.

6. Cada proposta haurà de presentar-se en un sobre clos a l’exterior del qual figurarà el lema o títol de la cançó i la indicació “Premi Fundació Orfeó Manresà”. A l’interior del sobre, per una banda hi ha d’haver els originals (lletra i música) que aniran acompanyats de cinc copies i on només constarà el nom de la cançó (no l’autor) i per l’altra un altre sobre tancat on hi haurà de constar el nom i els cognoms, l’adreça fiscal, el NIF i el telèfon de l’autor o autors, si la composició és en equip.
7. Les composicions que aspirin al Premi s’hauran de lliurar abans del dia 31 d’octubre de 2012, a la seu al Bages d’Òmnium Cultural (c. del Bruc, 99. 08242 Manresa –de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del vespre-) o bé a la seu de la Fundació Orfeó Manresà (Muralla de Sant Domènec, 1. 08241 Manresa).
8. El Jurat estarà format per persones d’àmplia trajectòria del món coral local i de la composició del país. La seva composició es farà saber oportunament i les decisions que prenguin seran inapel·lables.
9. El Jurat podrà declarar el premi desert.
10. Els originals de les obres no premiades podran ésser recollits pels seus autors o autores a partir de la publicació del veredicte. Si haguessin transcorregut tres mesos sense haver estat recollits, els organitzadors en disposaran segons els seu criteri.
11. El veredicte del jurat es farà públic el mes de novembre de 2012 i el repartiment dels premis tindrà lloc en el transcurs de l’acte de lliurament dels premis Lacetània, que es farà a finals de novembre, a l’Ajuntament de Manresa.
12. La Fundació Orfeó Manresà es reserva el dret d’edició, d’interpretació i d’enregistrament de l’obra guanyadora.
13. La Fundació Orfeó Manresà decidirà sobre qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases, les quals es pressuposen acceptades íntegrament per tots aquells que participin en aquesta convocatòria dels premis Lacetània. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada