dimecres, 19 de setembre del 2012

Apassionats!

El Centre d’Estudis Passionarium és creat i mantingut per la Fundació Passionarium. El nostre objectiu és estudiar i donar a conèixer el fenomen  de les representacions populars i tradicionals de la Passió de Jesús. Per extensió, el Centre s’interessa també per totes les manifestacions de cultura popular i tradicional relacionades amb el cicle de la Setmana Santa.

El projecte de creació del Centre d’Estudis Passionarium compta en aquest moment amb la participació de les principals entitats catalanes que organitzen les representacions de les Passions i a poc a poc anirà integrant les d’altres territoris europeus.
Per saber-ne més, i per consultar el nostre fons documental, us convidem a visitar el nostre web

Pel què fa a la nostra activitat actual, us fem una avançada del que ens espera d'ara i fins a finals d'any: pretenem incrementar la quantitat de documents que actualment formen la base de dades del Corpus; voldríem donar un altre aire al web i fer-nos més presents a les xarxes socials; i el que més il·lusió ens fa: la preparació de tallers formatius per presentar la feina feta fins ara i ajudar a tots aquells que hi estiguin interessats a consultar la base de dades: ensenyar, en definitiva, com a través dels mitjans que tenim a l'abast podem recuperar aquelles fotografies que un dia vam veure, la immortalització d'un moment que recordem... Seguirem informant-vos de totes les novetats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada