dijous, 10 d’abril del 2014

Per Sant Jordi, el Centre de Documentació de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals obre les seves portes

El 23/04, a les 12.30, el Centre de Documentació de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals celebra una Jornada de Portes Obertes amb la qual vol posar en coneixement de les persones visitants l’abast dels seus fons documentals i fonogràfics relacionats amb folklore i etnologia, la imatgeria popular, l’etnomusicologia, la història o l’antropologia. El Centre de Documentació engloba la Biblioteca de Patrimoni Etnològic, l’Arxiu de Patrimoni Etnològic i la Fonoteca de Música Tradicional Catalana.

A les 12.15 es rebrà les persones visitants al vestíbul de la Filmoteca de Catalunya (Plaça de Salvador Seguí 1, de Barcelona). La visita es realitzarà de 12.30 a 13.00 hores. En el transcurs de la visita Jan Grau, especialista en cultura popular i tradicional, farà una exposició amb fons del Centre de Documentació sobre "Per què Sant Jordi es baralla amb un drac?".  Els visitants tindran també a la seva disposició una selecció de llibres de l’àmbit de la cultura popular i se’ls obsequiarà amb punts de llibre. En acabar la visita, es podrà visitar, a les 13.30, la Biblioteca del Cinema de la Filmoteca de Catalunya, que oferirà altres dues visites guiades a les 10.00 i 16.00 en grups de 20 persones


Si voleu visitar el Centre de Documentació de Cultura Popular us agraïrem que envieu un correu electrònic de confirmació a documentacio.cpt@gencat.cat o bé que ens truqueu al telèfon 935.671.038.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada