divendres, 13 de desembre del 2013

Premi Joan Amades 2013


QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES (foto Jordi Cerdà)


QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES, PREMI JOAN AMADES DE CULTURA POPULAR I TRADICIONAL 2013.

La trajectòria del grup al llarg d’aquests darrers 20 anys i el seu compromís amb la cultura popular i tradicional l’ha fet valedora del premi de l’edició d’enguany.

L’Associació Cultural Joan Amades atorga aquest premi que està destinat a prestigiar, reconèixer i fer públiques les trajectòries de persones i organitzacions que han destacat en l’estudi, la promoció i la dinamització de la cultura popular i tradicional catalana.

El grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ha destacat al llarg d’aquests anys amb una proposta musical fresca, arrelada en la tradició i el folklore de les terres de l’Ebre, i amb una posada en escena singular amb humor compromès i crític. És per aquesta trajectòria marcada pel compromís social, d’estima a la terra i a la tradició que l’Associació Cultural Joan Amades ha decidit fer-los valedors del Premi Joan Amades de Cultura Popular i Tradicional 2013.

El lliurament del guardó és farà el diumenge 19 de gener al a la sala d'actes del Patronat Escolar i Obrer de la Sagrada Família de Tortosa.

Per més informació

ASSOCIACIÓ CULTURAL JOAN AMADES
amadeu@joanamades.cat

QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES
arturo@tubalespectacles.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada