dijous, 18 d’abril del 2013


SANT JORDI 2013

Com ja és tradicional, un any més el Centre de Documentació de la DGCPAAC vol organitzar alguna activitat per celebrar la diada de Sant Jordi, el 23 d’abril. Concretament, enguany hem pensat d’oferir-vos el següent:

1. L’h...abitual parada de “tria i remena”, que muntarem a la taula blanca que hi ha al costat dels aparells d’imatge i so perquè durant tota la jornada pugueu mirar si hi ha algun llibre que us interessa i us el pugueu emportar a casa de franc.
2. Una mostra de la literatura infantil que tenim a la casa, mostra que exposarem a la taula principal de la biblioteca (al costat de les prestatgeries) i que s’obrirà a les 11:15h amb l’explicació d’una rondalla per part de Jan Grau.
3. Un ventall de punts de lectura dissenyats especialment per a l’ocasió que també us podreu emportar de regal.
4. Un visita guiada pel Centre de Documentació -incloent els arxius del soterrani- per ensenyar-vos els fons documentals i explicar-vos com funcionen els serveis de consulta i de préstec. Per aquesta visita hem pensat de fer dos grups: un a les 12h i un altre a les 13h. Si esteu interessats/des en aquesta part, hauríeu de notificar-ho per correu, especificant el grup que us vagi millor, a dteixidor@gencat.cat

Hi esperem a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada